Opdrachtgevers

Wij werken voor jou

Bij Work X ben jij als opdrachtgever altijd verzekerd van de juiste oplossing. Of het nu gaat om een freelance- of detacheringsopdracht op het gebied van IT, renewable energy of engineering, wij zorgen ervoor dat jouw vraagstuk snel en efficiënt wordt opgelost. Benieuwd hoe we dat doen? Lees verder!

HR_SearchX_26-9z_07A1430 (1) (1).jpg

Onze aanpak

People really, really matter

Dat is ons credo. We luisteren echt naar de behoefte en vragen door waar nodig. De uitdaging is onze drijfveer, waarin we creativiteit kwijt kunnen. Want met echte aandacht kom je tot grote prestaties.

 

Hoe pakken wij het aan?

Wij werken vanuit commitment. Vanuit onszelf, maar ook vanuit de klant en de professional. Alleen dan kun je echt focussen op wat je nodig hebt en hoe we dat klaar gaan spelen.

 

De sleutel tot succes

Vervolgens hebben we niet veel nodig, behalve duidelijke afspraken over de duur van de inzet en de tarieven. Een intake met de Hiring Manager is genoeg. Dan hebben we binnen een week 3 sterke kandidaten voor je.

 

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact op!

Onze klanten

Voor freelancers hanteren wij een marge in overleg, afhankelijk van de duur, aantal uren per week en andere factoren. Detacheringsopdracht? Dan rekenen wij een variabel uurtarief.

Ready to go?