Dit zijn wij

Ons verhaal

Work X Consulting

Wij zijn Work X. Jouw partner in projecten die werken. Met Work X staan wij voor de uitdaging, creativiteit gecombineerd met echte aandacht voor project en professional.

Work X is geboren vanuit de filosofie dat een oplossing voor tijdelijke projecten veel beter kan. Professionals verdienen echte begeleiding en horen daadwerkelijk onderdeel te zijn van de werkgever. Daarom kennen wij al onze Work X'ers persoonlijk en betrekken we ze bij ons bedrijf. Dit doen we terwijl ze ingezet worden bij opdrachten die zij echt interessant vinden en waar ze hun kennis en kunde kunnen delen en vergroten. Dat maakt onze professionals niet alleen gelukkig, maar zorgt ook voor de ideale professionele ontwikkeling en verhoogt de productiviteit en waarde van het werk dat wordt geleverd.

Het is dan ook onze missie om stabiele en productieve bezettingsoplossingen te bieden bij zoveel mogelijk opdrachtgevers. Die moeten ten alle tijden kunnen beschikken over geschikte professionals, voor de korte én lange termijn.

Zoals wij binnen Work X zeggen: wij werken voor en met de manager en niet voor de aanvraag. Wij willen altijd eerst de business goed leren kennen om zo ook snel de juiste match te kunnen maken met één van onze Work X talenten. Tijdens dit proces verliezen wij onze kernwaarden nooit uit het oog: #slim #eigenwijs & #loyaal.

#Slim

Onze opdrachten zijn anders dan vaste banen. We vliegen het anders aan, werken op een andere manier. Niet alleen jij als professional, maar ook wij in de bemiddeling. Hier heb je ervaring voor nodig. Onze consultants gebruiken hun kennis van freelance en detachering om tot de beste mogelijkheden te komen. Dat is #Slim.

#Eigenwijs

Wij onderhandelen voor jouw opdracht. Verzinnen een handige constructie. We kijken wat er te halen valt. Bij Work X kijken we verder dan het logische, en zien we mogelijkheden op tactische plekken. Vinden wat je écht nodig hebt, dat is #Eigenwijs.

#Loyaal

Jouw groei is ons werk. We bouwen echte relaties op met onze professionals en ook de klanten zijn voor de lange termijn. We gaan voor groei van alle kanten, zonder ieders doel uit het oog te verliezen. Daarom blijven professionals bij ons terugkomen. Dat is #Loyaal.